Trabzonspor

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına doğru -Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu: Fenerbahçenin de diğer tüm takımların da kentimizde misafir olacağını kabul ediyoruz ve onlara da en iyi şekilde misafirperverlik örneği çerçevesinde


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 17 Şubat Pazar günü oynanacak maça ilişkin olarak, Fenerbahçenin de diğer tüm takımların da kentimizde misafir olacağını kabul ediyoruz ve onlara da en iyi şekilde misafirperverlik örneği çerçevesinde davranacağımızdan emin olmalarını istiyoruz dedi.
     Başkan Gümrükçoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sadece kentin belediye başkanı olarak değil, bir Trabzonlu olarak kendisinin, bütün Trabzon halkının, futbol severlerin, taraftarların tüm spor dalları ve futbolu barışın, kardeşliğin, barış içinde yarışın, fair play anlayışının yaşanması gerektiği bir etkinlik olarak gördüğünü belirtti.
     Biz bu münasebetle Fenerbahçenin de diğer tüm takımların da kentimizde misafir olacağını kabul ediyoruz ve onlara da en iyi şekilde misafirperverlikle davranacağımızdan emin olmalarını istiyoruz diyen Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:
     Bize göre bütün kentlerin takımı, bütün futbol takımları Trabzona gelmeli. Taraftarları Trabzonumuzun güzel yerlerinde gezinmeli karşılıklı sohbetler edilmeli, yine etik ilişkiler, ahlak içinde statta yer almalılar. Kendi taraftarları kendi takımlarına ahlaki çerçevede tezahüratlarını da yapmalı, sonra da iyi oynayan kazansın diyerek barış kardeşlik içinde ayrılmalılar. Düşüncemiz, tavsiyemiz, inancımız budur. Ben kendi kentimizin halkı için dünyası mert, yürekli insanların bulunduğu, hak ve adaleti isteyen Trabzonun davranışının bu olacağını biliyor ve söylüyorum.
     Ama dediğim gibi biz tüm Trabzonlular ve Trabzonspor taraftarları olarak her zaman hak ve adaletten, temiz futboldan yanayız. Bu münasebetle hafta sonu Trabzonspor-Fenerbahçe maçında iyi oynayan kazansın diyoruz. Barış, kardeşlik olsun diyoruz. Spor barışı, kardeşliği, fair play, iyi oynayan kazansın anlayışını, hak ve adaleti temiz futbolu taşımalıdır.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER