Tülay Bakırdan Salıpazarına ziyareti

Tülay Bakırdan Salıpazarına ziyareti


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun Milletvekili Tülay Bakır, Salıpazarı ilçesini ziyaret etti.
     AK Parti Salıpazarı İlçe Binasında yapılan toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Bakır, Salıpazarı Belediyesi ve Özel İdarenin Salıpazarında yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     AK Parti Samsun Kadın Kolları Başkanı Zeynep Gürbüz ile birlikte ilçeye gelen AK Parti Samsun Milletvekili Bakır, Geçtiğimiz günlerde AK Parti Samsun Kadın Kollarımızın Salıpazarı ilçesinde bulunan bayan esnafları ziyareti beni oldukça onurlandırdı. Biz AK Parti ailesi olarak sürekli koordineli olarak çalışıyoruz. AK Parti Türkiyenin eşit partisidir dedi.
     Türkiyenin beklentileri ve hedefleri yüksek bir ülke olduğunu dile getiren Bakır, sözlerini şu şekilde sürdürdü:
     Türkiyenin hedef koyduğu 2023 ve 2071 vizyonunu yakalayabilmesi için kadınlarımızın iş gücü piyasasında daha aktif rol alması gerektiğine inanıyorum. Aslında Türk kadınının iş gücü piyasasında istatistiklerin aksine daha fazla rol aldığını hepimiz biliyoruz. Kayıt dışı istihdamın önlenmesi konusunda hükümetimiz tarafından son beş yıl içinde yapılan ciddi çalışmalar ve düzenlemeler sayesinde, kadınlarımızın istihdamı konusunda daha iyi noktalara muhakkak geleceğiz.
    
     Muhabir: Yaşar Karaman
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Tülay Bakırdan Salıpazarına ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER