Tunceli Barosunun yeni hizmet binası açıldı

Tunceli Barosunun yeni hizmet binası açıldı


TUNCELİ (A.A) - Türkiye Barolar Birliği tarafından Tuncelide yaptırılan baro binasının açılışı gerçekleştirildi.
     Türkiye Barolar Birliği Başkanı Vedat Ahsen Coşar, açılışta yaptığı konuşmada, Bir şey olmak için değil, bir şey yapmak için bazı yerlere talip olmak gerekiyor. Biz yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte bir şey olmak için değil, bir şey yapmak adına Türkiye Barolar Birliği yönetimine talip olduk. Bizden önceki yönetimlerden iyi bir miras devraldık. Bu iyi şeylerin üzerine daha iyi şeyler koyarak devam ediyoruz diye konuştu.
     35 baroya hizmet binası tahsis ettiklerini belirten Coşar, Bunların bir kısmı hizmete açıldı, bir kısmı da yakında hizmete açılacak. 79 baromuza hizmet aracı tahsis ettik. Aslında bunlar bizim yapmamız gereken şeyler çünkü ancak barolar güçlü olursa Türkiye Barolar Birliği güçlü olabilir dedi.
     Tunceli Baro Başkanı Hasan Özcan ise yeni hizmet binası ve tahsis edilen araç için Vedat Ahsen Coşara ve Türkiye Barolar Birliği Yönetim Kuruluna teşekkür etti.
     Konuşmaların ardından Coşar ile Elazığ, Iğdır, Erzincan ve Malatya baro başkanları ve yöneticilerine plaket ve üzerinde Tuncelinin çeşitli yerlerinin resmedildiği tablolar hediye edildi.
     Açılış, ikramla sona erdi. Açılışa, Tunceli Belediye Başkanı Edibe Şahin, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, Tunceli Barosuna kayıtlı avukatlar ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Fatma Çıray
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Tunceli Barosunun yeni hizmet binası açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER