Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Kırşehir protokolü ile basın mensupları dostluk maçı yaptı -Cacabey Camisinde şehit polisler için mevlit okutuldu


KIRŞEHİR (A.A) - Türk polis teşkilatının 168inci yıl dönümü nedeniyle Kırşehirde protokol üyeleri ve basın mensupları dostluk maçı yaptı.
     Polis Meslek Yüksekokulu halı sahasında yapılan maç öncesinde polis memurları, Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçuya çiçek takdim etti.
     Protokol takımında, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Şahin, Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Polis Okulu Müdürü Müslim Kılıçaslan ve Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Şehmus Edis, basın kadrosunda ise, yerel televizyon ve gazetelerle haber ajanslarında çalışan gazeteciler yer aldı.
     Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Bahamettin Öztürkün yönettiği maç 9-9 beraberlikle sonuçlandı.
    
     - Şehit polisler için mevlit okutuldu -
    
     Öte yandan, Türk polis teşkilatının 168inci yıl dönümü dolayısıyla, şehit polisler için Cacabey Camisinde mevlit okutuldu. Kırşehir Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, polis memurları ve çok sayıda cami cemaatinin katıldığı mevlit töreninde şehit polisler için dua edildi.
    
     Muhabir: Aykut Aktaş
     Yayıncı: Abdullah Yıldız
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER