Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl

Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümü -Sivas Emniyet Müdürü Kızılay, mesaj yayımladı


SİVAS (A.A) - Sivas Emniyet Müdürü Selçuk Kızılay, Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl dönümünü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Kızılay, mesajında, polisin yasaların uygulanması, demokratik düzenin, temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumun barış ve huzur içinde yaşamasının sağlanması gibi devlet adına önemli görev üstlendiğini belirtti. Polisin bu görevi canı pahasına yerine getirdiğini vurgulayan Kızılay, polisin halkın destek ve güvenine layık olabilmek için birlik ve beraberlik içerisinde, 10 Nisan 1845ten itibaren faaliyetlerine ara vermeden devam ettiğine dikkati çekti.
     Kızılay, mesajında şunları kaydetti:
     "Halkımızla kurduğumuz kuvvetli gönül bağıyla, bizlere olan güvenin artması neticesinde, birlik beraberlik ve kardeşlik duyguları içerisinde gece gündüz demeden fedakarca yürütülen çalışmalarımız sonucunda, huzurlu, güvenli ve yaşam standardının yüksek olduğu bir şehir haline gelen Sivas, çevresindeki illere örnek teşkil edecek bir konuma gelmiştir.
     İlimizde tesis edilen huzur ve güven ortamının korunması ve bozulmaması için dürüst, ilkeli, üstün hizmet ve sorumluluk anlayışıyla, görevini yerine getirirken canı ve kanını feda etmekten çekinmeyen, karşılıklı sevgi ve saygıya dayalı, meslek onurunu her şeyin üzerinde tutan tüm mesai arkadaşlarımın 10 Nisan Polis Haftası ile emniyet teşkilatımızın 168. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.
     Aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anarken, görevi başında olan meslektaşlarımızla ailelerine sağlık, mutluluk ve huzurlu bir ömür dilerim."
    
     Muhabir: Serhat Zafer
     Yayıncı: Tuba Karahan
<< Önceki Haber Türk polis teşkilatının 168. kuruluş yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER