Türk Sağlık

Türk Sağlık-Sen Ardahan İl Temsilcisi Sancar: -Hayata geçirilen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, sağlık çalışanlarının beklentileri karşılanmadan hayata geçirilmiştir


ARDAHAN (A.A) - Türk Sağlık-Sen Ardahan İl Temsilcisi Ramazan Sancar, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği uygulamasının sosyal tarafların ve çalışanların beklentilerini karşılamadığını ileri sürdü.
     Sancar, yaptığı yazılı açıklamada, yeni yönetimin sağlık çalışanlarının görüşüne başvurulup kurulan bir yönetim sistemi olmadığını belirtti. Sancar, şunları kaydetti:
     Belirtmek isteriz ki, hazırlanış aşamasında sağlık çalışanlarının temsilcilerinin görüşleri alınmadan, sosyal tarafların ve çalışanların beklentileri karşılanmadan hayata geçirilen bu yeni yönetim tarzının çalışanlara bir artı değeri olmamıştır. Hayata geçirilen Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, sağlık çalışanlarının beklentileri karşılanmadan hayata geçirilmiştir. Kamuda tüm çalışanların kadrolu olarak görev yapmasını benimsenmesi gerekirken, bürokratın ve idarecinin de sözleşmeli yapılması doğru ve kabul edilebilir bir yaklaşım olmamıştır.
    
     Muhabir: Günay Nuh / Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Emine Konuk

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER