Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı

Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Koyuncu, Kırıkkale Valisi Güneri ziyaret etti


KIRIKKALE (A.A) - Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı İlhan Koyuncu ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güneri ziyaret etti.
     Güner, kurum ve kuruluşlar, halka hizmet üretmek için var olan organizasyonlar olduğunu belirterek, kendileri için en yüce değerin halka iyi hizmet sunmak olduğunu kaydetti.
     Köydeki bir su kanalından, köy çeşmesinin akması, köyün yolunun iyi olması, şehit mezarlarının, köy mezarlığı ile birlikte güzel bir şekilde muhafaza edilmesine kadar bütün hizmetlerin sözleşme imzalayacak olan personelin eliyle yürütüleceğini ifade eden Güner, şöyle konuştu:
     Cenab-ı Allah, tüm çalışanlara hep beraber insanların duasını almayı nasip eder inşallah. Çünkü bu alemde Kanuni Sultan Süleyman başta olmak üzere çok kişiler gelmiş ve geçmiş. İnsanların en çok andığı şey, halka hizmet eden kişiler olmuştur. Unutulmayanlar da halka hizmet eden kişiler olmuştur. Halka hizmet etmek bizim için ana hedeftir, temadır. Şüphesiz ki çalışanlarımız, personelimiz bizim canımız. Her gün onlarla birlikte sabah halka hizmet etmek için hareket ediyoruz.
     Koyuncu da, yeni yasa ile birlikte, yerel yönetimlerde toplu sözleşme hakkının verildiğini belirterek, İl Özel İdarede yetkili sendika olarak toplu sözleşme yapmak için İl Genel Meclisinden kararın çıktığını, Vali Hakan Yusuf Güner ile sözleşme yapmak için geldiklerini, Günerin yetki devrini genel sekretere verdiğini ve her şeyin hazır olduğunu kaydetti.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Türk Yerel Hizmet Sendikası Genel Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER