Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi -Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Boyacıoğlu: -"Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısında aldığımız galibiyette, takımımızı motive eden taraftarlarımızın büyük payı var"


EDİRNE (A.A) - Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısında aldıkları galibiyette, takımı motive eden taraftarların büyük payı olduğunu bildirdi.
     Boyacıoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Bursa Büyükşehir Belediyesini 80-64 yendikleri maçta, takımın sergilediği performanstan memnun olduklarını belirtti.
     Aldıkları galibiyetle, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligine yükselecek 2 takımın belirleneceği play-off maçlarına katılmaya hak kazandıklarını ifade eden Boyacıoğlu, şunları kaydetti:
     "Mimar Sinan Spor Salonunu doldurarak takıma müthiş bir enerji veren ve maç boyunca tezahüratlarını esirgemeyen taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bursa Büyükşehir Belediyesi karşısında aldığımız galibiyette takımımızı motive eden taraftarlarımızın büyük payı var. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. Türkiyenin birçok yerinde olmayan bir taraftar - takım dayanışması ve sahiplenme hayata geçmiş ve bu tablo birçok rakibimiz tarafından da alkışlanmıştır. Başarılarımızda emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederiz. 22-27 Mayısta 6 takımın katılımıyla Muğlada düzenlenecek olan play-off maçlarında da yeni başarılara imza atacağımıza olan inancımız tamdır."
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Hakan Şahin
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER