Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, Canik Belediyesi mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, Canik Belediyesi mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz dedi.
     Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde geride kalan 6 haftada, 3 deplasman ve 2 iç saha galibiyeti aldıklarını, 1 maçtan da mağlup ayrıldıklarını hatırlattı.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi karşılaşmasını kazanarak, Avrupa kupası öncesi moral bulmak istediklerini belirten Bozbey, şöyle devam etti:
     Geçen hafta Canik Belediyesine şanssız bir şekilde kaybettik. Bunu kaza olarak nitelendiriyoruz. Bu maçların telafisi var. Mersin Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, Canik Belediyesi mağlubiyetini telafi etmek istiyoruz. Mersin Büyükşehir Belediyesi ile sahamızda 5 veya 6 Aralıkta Avrupa kupasında da karşılaşacağız. Bu maçı kazanarak Avrupa kupası öncesi moral bulmayı arzu ediyoruz. Takımın morali yerinde. Takımda eksik oyuncu yok. İnşallah iyi bir mücadele sonunda kazanan taraf biz oluruz.
     Yarın saat 16.00da Kadir Has Spor Salonunda başlayacak olan maça taraftarlarını beklediklerini ifade eden Bozbey, Taraftarlarımız bizim için önemli bir güç. Her zaman bize büyük destek oluyorlar. İnşallah yarın onların desteğiyle de galip geliriz diye konuştu.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER