Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası

Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası -Erzurumda devam eden şampiyonanın final müsabakaları başladı


ERZURUM (A.A) - Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) tarafından düzenlenen Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonasının final müsabakaları başladı.
     Erzurum Spor Salonunda oynanan 7.lik müsabakasında, 9 Eylül-Hacettepeyi 60-54 yendi. Bu skorun ardından 9 Eylül yedinci olurken, Hacettepe şampiyonayı sekizinci sırada tamamladı.
     Günün diğer karşılaşmalarında ise Fenerbahçe Ülker-Tofaş beşincilik, Galatasaray-Final Gençlik üçüncülük, Anadolu Efes-Beşiktaş da şampiyonluk için mücadele edecek.
    
     -Anneler çocuklarını yalnız bırakmadı-
    
     4 grupta, 16 takımın katıldığı şampiyonanın son gününde anneler de çocuklarını yalnız bırakmamak için tribündeki yerini aldı.
     9 Eylül takımının kaptanı Tanalp Şengün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, annesinin desteği ile iyi bir performans ortaya koyduğunu söyledi.
     Elde ettikleri galibiyeti takım olarak annelerine hediye ettiklerini belirten Şengün, "Maç zorlu oldu. Takım oyunu ile galip geldik. Son periyotta iyi bir mücadele ortaya koyduk. Taraftar desteği de olmasaydı bu başarıyı elde edemezdik. Bu nedenle anneme ve diğer taraftarlara teşekkür ediyorum. Annemin de Anneler Gününü kutluyorum" diye konuştu.
     Anne Sema Şengün ise çocuklarına yürekten inandıklarını ve gelecek yıl daha iyi bir derece beklediklerini ifade ederek, çocuklarının Anneler Gününde böyle bir galibiyet almasının kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Türkiye Yıldız Erkekler Basketbol Şampiyonası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER