Tuzlada Halk Meclisi toplantısı yapıldı

Tuzlada Halk Meclisi toplantısı yapıldı


İSTANBUL (A.A) - Tuzlada Halk Meclisi toplantısı Evliya Çelebi Mahallesinde yapıldı.
     Tuzla Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, toplantıda konuşan Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, hizmetler ve yeni projelerle ilgili bilgi verdi.
     Yazıcı, Marmarayın Tuzlada 3 istasyonu bulunduğunu aktararak, Bu istasyonlardan trene binen vatandaşlarımız Halkalıya kadar kesintisiz, hızlı ve güvenli ulaşım sağlayacak. Kartala kadar gelen metro ise Kadıköy Meydanında sona eriyor. Tuzlaya şu anda metronun getirilmesi, ekonomik değil. Bir yatırımı sadece popülist anlayışla yapmak, kamunun kaynaklarına zarar vermektir. Büyükşehir Belediye Başkanımızla görüştük. İhtiyaç oluşması halinde metronun tersaneler mevkisine kadar ulaşacağı bir hat planlıyoruz. Bu hattın planlaması ileriye dönük olarak yapılıyor ifadelerini kullandı.
     Kamu hizmet binalarının en çok Evliya Çelebi Mahallesinde bulunduğunu hatırlatan Yazıcı, Kaymakamlık hizmet binasını yaptıklarını, belediyenin hizmet alanı yeterli gelmeyince ek bina yapıldığını ve Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının inşasının da devam ettiğini söyledi.
     Yazıcı, 57 dönümlük alanda 400 yataklı devlet hastanesinin bu yıl ihale edilerek yapılacağını belirterek, İş Bankasının da 5 bin çalışan ve 30 bin müşteri potansiyeliyle operasyon merkezi kuracağını açıkladığını kaydetti.
    
     Muhabir: Metin Tokgöz
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Tuzlada Halk Meclisi toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER