Ücretsiz çamaşırhane hizmeti ilgi görüyor

Ücretsiz çamaşırhane hizmeti ilgi görüyor


TRABZON (A.A) - Trabzon Belediyesinin ücretsiz çamaşırhane hizmeti, özellikle üniversite öğrencilerinden yoğun ilgi görüyor.
     Kalkınma Mahallesindeki Gençlik Merkezinde 2009 yılında hizmete açılan çamaşırhaneden, bugüne kadar yaklaşık 9 bin öğrenci yararlandı.
     Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yaptığı açıklamada, bir eğitim kenti olan Trabzonda okuyan üniversite öğrencilerinin sorunları ile yakından ilgilenmeye gayret gösterdiklerini belirtti.
     Öğrencilerin en önemli sorunlarından biri olan çamaşır yıkama ve kurutma işini Kalkınma Mahallesi Gençlik Merkezinde kurdukları ücretsiz çamaşırhane ile çözüme kavuşturduklarını ifade eden Gümrükçüoğlu, Çamaşırhanede 2 çamaşır makinesi, 2 de kurutma makinesi bulunuyor. Dileyen öğrenciler çamaşırlarını getirip burada yıkatıp, kurutabilirler. Diğer mahallelerimizde de bu tür çamaşırhane açmayı planlıyoruz. KTÜde okumak için gerek yurt içi gerekse yurt dışından Trabzona gelen öğrencilerimiz bizlerin misafirleridir. Onların sorunlarına çözüm bulmak ve yardımcı olmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz dedi.
    
     Muhabir: Asena Akçay
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Ücretsiz çamaşırhane hizmeti ilgi görüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER