Ukraynalı kafile Palandökende kayak yaptı

Ukraynalı kafile Palandökende kayak yaptı -Tanıtım organizasyonuna katılmak üzere Erzuruma gelen Ukraynalı tur operatörleri ve gazeteciler Palandökende kayak yapmanın keyfini yaşadı


ERZURUM (A.A) - Erzurumda Turizm Tanıtım Organizasyonu programına katılmak üzere kente gelen Ukraynalı tur operatörleri ve gazeteciler Palandökende kayak yapmanın keyfini yaşadı.
     Erzurum Valiliği, Erzurum Kalkınma Ajansı (KUDAKA) ve Odessa Başkonsolosluğu tarafından düzenlenen organizasyon katılan Ukraynalı kafile Palandöken Dağını gezdi.
     KUDAKA Tanıtım ve İşbirliği Birim Başkanı Talha Bekir Özmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ukraynalı kafilede yer alanlardan bazılarının ilk kez Palandökende kayakla tanıştıklarını söyledi.
     Ukraynalı kafilenin Erzurum ve Palandöken Kayak Merkezine hayran kaldığını belirten Özmen, Ukraynalı tur operatörleri ve gazetecilerin Erzurumda kayak keyfini yaşaması, Palandökenin tanıtımı için büyük önem taşıyor. Türkiyenin önemli kayak merkezlerinden olan Palandökende ilk kez kayakla tanışmak, kentimize gelen Ukraynalı misafirlerimiz için önem taşıyor. Yüzlerindeki mutluluk ve memnuniyeti görünce tanıtım çalışmalarının olumlu sonuçlarını görüyoruz dedi.
     Ukraynanın Odessa kentinden gelen gazeteci Cynthia Victoria ise Erzurumda olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Palandökende daha önce hiç kayak yapmadığını anlatan Victoria, şunları kaydetti:
     Palandöken gerçekten çok güzel. Kafileyle buraya geldiğim için çok mutluyum. Spor ve turizm sektörünün burada gelişmiş olması çok güzel. Yerel yönetimlerin kayak ve sporun gelişmesi adına çalışma yapmasına sevindim. Palandökende hiç kayak yapmamıştım. Burada yaşlılar ve çocuklar için de kayak pistleri var. Palandökeni çok beğendim, çok güzel kayak pistleri var. Dileğim, Palandökenin Avrupa ve dünyada önemli bir kayak merkezi olmasıdır.
    
     Muhabir: Selami Küçükoğlu / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Ukraynalı kafile Palandökende kayak yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER