Ulaşta veliler, İngilizce öğreniyor

Ulaşta veliler, İngilizce öğreniyor


SİVAS (A.A) - Ulaş Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında Ulaş Ortaokulunda velilere yönelik İngilizce kursu açıldı.
     Kursu ziyaret eden Ulaş Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Süleyman Öcalan, Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında okullarda İngilizce, satranç, bilgisayar, tekvando ve katı yakıtlı kalorifer ateşçisi kursu açtıklarını belirtti.
     Amaçlarının okulları hem öğrenci hem de yetişkinler için öğrenme merkezleri haline getirmek ve okul-aile birliği bütünleşmesini sağlamak olduğunu kaydeden Öcalan, 22 kursiyerin katılımıyla Ulaş Ortaokulunda 17.30-20.00 saatleri arasında verilecek İngilizce kursun 22 Mayıs 2013 tarihine kadar devam edeceğini söyledi.
     Kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere sertifika verileceğini anlatan Öcalan, talep olması halinde bir üst seviyede İngilizce kursu açacaklarını da ifade etti.
     Kursiyerlerden Bünyamın Ulukavak ise kursta emeği geçenlere teşekkür ederek, hem iş hayatında karşılaştığı yabancı kelimeleri öğrenmek hem de çocuklarının ödevlerine bir nebze de olsa yardımcı olmak için kursa katıldığını söyledi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Ulaşta veliler, İngilizce öğreniyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER