Ulaştan kısa kısa

Ulaştan kısa kısa -Kaymakam Altınkaynak, öğrencilere karne dağıttı


SİVAS (A.A) - Ulaş Kaymakamı Ali Altınkaynak, Yenikarahisar Beldesi Mehmet Ali Demet İlkokulu/Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.
     İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Kanca ile beraber törene katılan Altınkaynak, yaptığı konuşmada, öğrencilerin sevinçlerine ortak olmak için beldeye geldiklerini söyledi.
     Tüm öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür eden Altınkaynak, Eğitim gönül işidir, canla başla çalışıyorsunuz dedi.
     Öğrencilerin ve velilerin de öğretmenlere destek olması gerektiğini belirten Altınkaynak, öğrencilere karnedeki notlar kötü diye üzülmemelerini, 15 günlük tatili iyi değerlendirmelerini önerdi.
     Çocuklara tatilde iyice dinlenmelerini tavsiye eden Ali Altınkaynak, planlı çalışmanın daha yararlı olacağını belirterek, SBSye girecek öğrencilerin daha çok çalışması gerektiğini söyledi.
     Karne dağıtım törenine, Yenikarahisar Beldesi Belediye Başkanı Ahmet Çetin de katıldı.
    
     -Ulaş Lisesi öğretmenlerinden köy okuluna kitap desteği-
    
     Ulaş Lisesi öğretmenleri, ilçeye bağlı Ekincioğlu köyündeki birleştirilmiş sınıflı ilkokula kitap desteğinde bulundu.
     Okulu ziyaret eden öğretmenler, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti. Okula 100 temel eser hediye eden öğretmenler, öğrencilere de tatil kitapları ve çeşitli armağanlar verdi. Konuk öğretmenler, öğrencilere karnelerini de dağıttı.
     Ulaş Lisesi Müdür Yardımcısı Ramazan Baker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğretmenlerle her ay bir köy okulunu ziyaret ettiklerini söyledi. Bu ay da Ekincioğlu köyündeki okulu ziyaret ettiklerini belirten Baker, yaptıkları bu çalışmadan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.
     Diğer köy okullarını da ziyaret edeceklerini kaydeden Baker, köylerdeki birleştirilmiş sınıflarda eğitim gören öğrencilerin unutulmaması ve onlara destek verilmesi gerektiğini ifade etti.
     Öğrenciler, Ulaş Lisesi öğretmenlerinin ziyaretinden dolayı sevinç yaşadı.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ulaştan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER