Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Uludağ:

Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Uludağ: Biz kararlı duruşumuzu bozmuyor ve bildiğimiz yoldan şaşmıyoruz. Her iftiraya verecek bir cevabımız muhakkak vardır


SİVAS (A.A) - Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Sivas İl Başkanı Cengizhan Uludağ, Biz kararlı duruşumuzu bozmuyor ve bildiğimiz yoldan şaşmıyoruz. Her iftiraya verecek bir cevabımız muhakkak vardır dedi.
     Uludağ, Cumhuriyet Meydanında yaptığı açıklamada, bir televizyon programında MHP lideri Devlet Bahçeli aleyhine yapılan konuşmalara değindi.
     Türkiyenin milli birliğini zedelemeye çalışanlara ve vatanın bölünmez bütünlüğünü tehlikeye düşürenlere karşı dimdik ayakta durmaya devam edeceklerini belirten Uludağ, Bizim Türklük tanımımızda, Türk demek Ankara demektir, Hakkari, Diyarbakır, Urumçi, Kerkük, Bişkek, Bakü, Bosna ve Mekke demektir ifadesini kullandı.
     Bu topraklarda ezelden beri var olan kardeşliği yok etme teşebbüsünde bulunanlara karşı tek güç olacaklarını ifade eden Uludağ, Türk gencinin kararlı ve azimli mücadelesinin devam edeceğini söyledi.
     Bahçeli aleyhinde konuşanlara tepki gösteren Uludağ, Biz kararlı duruşumuzu bozmuyor ve bildiğimiz yoldan şaşmıyoruz. Her iftiraya verecek bir cevabımız muhakkak vardır dedi.
     Basın açıklamasında, MHP İl Başkanı Kürşad Ergün, Merkez İlçe Başkanı Ragıp Özkan, partililer ve ocak üyeleri hazır bulundu.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Ülkü Ocakları Sivas İl Başkanı Uludağ: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER