Uludağda yılbaşı

Uludağda yılbaşı -Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağda, otelleri dolduran yerli ve yabancı turistler, günü kayak yaparak, kar motoru ve telesiyejle gezintilere katılarak geçirdi


BURSA (A.A) - Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağda, otelleri dolduran yerli ve yabancı turistler, günü kayak yaparak, kar motoru ve telesiyejle gezintilere katılarak geçirdi.
     2012-2013 sezonunda kara erken kavuşan ve bu nedenle haftalar öncesinden yüzde 100 doluluk oranlarını yakalayan Uludağdaki otellerde, hareketlilik yaşanıyor.
     Rusya başta olmak üzere, Arap ülkeleri ve Avrupa Birliği (AB) ülkelerinden çok sayıda turisti ağırlayan Uludağda, tatilciler 2012nin son gününü pistlerde kayak yaparak, kar motoru ve telesiyej ile gezintilere katılarak geçirdi. Telesiyej ile zirveye çıkan tatilciler, Uludağın eşsiz manzarasının da keyfini çıkardı.
     Yabancı turistlerin yanı sıra İstanbul ağırlıklı çok sayıda yerli turiste de ev sahipliği yapan Uludağ, renkli görüntülere sahne oldu.
     Uludağdaki otellerde yaşanan yüzde 100 doluluk oranı, park halindeki otomobillerin yoğunluğuna da yansıdı. Otoparklarda yer bulabilmek neredeyse imkansız hale geldi.
     Bu arada, Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, oteller bölgesinde kar kalınlığı 115 santimetre olarak ölçüldü. Uludağda sıcaklığın yarın en düşük eksi 1, en yüksek 5 derece olması bekleniyor.
    
     Muhabir: Umut Asma / Haluk Yüksel
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Uludağda yılbaşı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER