Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası

Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası -Aydın Valisi Al: "Trafik kazalarını en aza indirmek için başta öğretmenlerimiz olmak üzere herkese görev düşüyor"


AYDIN (A.A) - Vali Kerem Al, Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası etkinlikleri çerçevesinde Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel ve beraberindekileri kabul etti.
     Al, trafik bilincinin okullarda beyinlere yazılması gerektiğini ifade ederek, "Türkiyede, karayolu trafik güvenliği konusunda geçmişten bugüne bakıldığında önemli gelişmeler yaşandı. Devletimiz alt yapısını çok iyi hazırlıyor. Yollarımızın büyük bir çoğunluğu son derece modern yollar. Buna rağmen sürücü hatalarından kaynaklanan kazalar oluyor. Trafik kazalarını en aza indirmek için başta öğretmenler olmak üzere herkese görev düşüyor. Kurallara riayet edersek hiç bir sorun yaşamayız" dedi.
     Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Erkan Erdal Azak da mayıs ayının ilk haftasının Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası olarak kutlandığını anımsattı.
     Trafik kazalarını önlemek, trafik bilincini artırmaya yönelik eğitim çalışmaları yaptıklarını söyleyen Sazak, tüm uyarılara rağmen ölümlü ve yaralamalı kazalarda çok önemli bir düşüş yaşanmadığını söyledi.
     Konuşmaların ardından hafta dolayısıyla düzenlenen çeşitli yaraşmalarda dereceye giren öğrencilerin yanı sıra "yılın şoförü" seçilen 26 yıllık şoför Coşkun Akkoyuna ödülleri verildi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Uluslararası Karayolu Trafik Güvenliği Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER