Ümraniye Belediyesinden Gazzeli çocuklara yardım

Ümraniye Belediyesinden Gazzeli çocuklara yardım


İSTANBUL (A.A) - Gazzenin doğusunda bulunan Cibaliya Belediyesi, İstanbul Ümraniye Belediyesinden kendilerine ulaşan 20 bin dolar değerindeki öğrenci yardımlarını dağıttı.
     İstanbul Ümraniye Belediyesinin Gazzedeki ihtiyaç sahibi öğrenciler için gönderdiği, içerisinde okul araç gereçleri bulunan 1100 çanta, Cibaliya Belediyesi tarafından bölgede bulunan ihtiyaç sahibi çocuklara dağıtıldı.
     Cibaliya Belediye Başkanı İsam Cevde, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye, halkı ve yönetimiyle Filistin halkını, diğer şartlı yardım yapanlar gibi değil, şartsız ve insani anlamda destekliyor dedi.
     Türk Belediyeler Birliğinin Gazzeli çocuklara yardımlarda bulunmak istediğini belirten Cevde, son olarak kendilerine ulaşan Ümraniye Belediyesinin yardımlarını çocuklara dağıttıklarını ifade etti.
     Geçen aylarda, Gazze Şeridine yardım imkanlarını araştırmak ve Türk belediyelerine kardeş olan Gazzeli belediyeleri ziyaret etmek isteyen Türk Belediyeler Birliği Heyetinin Mısırdan Gazzeye girişine izin verilmemişti.
    
     Muhabir: Yasir El Benna - Samet Doğan
     Yayıncı: Ekrem Kaftan - Şermin Coşkun
<< Önceki Haber Ümraniye Belediyesinden Gazzeli çocuklara yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER