Üniversite öğrencilerinin onardığı ilkokul

Üniversite öğrencilerinin onardığı ilkokul -Ekonomi Bakanı Çağlayan, Mersindeki ilköğretim okulunun onarılmasında emeği geçenlere teşekkür mektubu gönderdi


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Mersindeki bir ilköğretim okulunun çeşitli üniversitelerden gelen 53 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen bakım ve onarımı nedeniyle, katkıda bulunanlara teşekkür mektubu gönderdi.
     Ekonomi Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakan Çağlayan, Mersinin Akdeniz ilçesindeki Kazanlı İlköğretim Okulunun bakım ve onarıma katkıda bulunan, Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği A.Ş. (MIP), Türkiye İnsan Kaynakları Vakfı (TİKAV), Gençlik Ödülü Derneğine ve çalışmalara katılan öğrencilere birer teşekkür mektubu gönderdi.
     Çağlayan, mektubunda, öğrencilerin geleceğin teminatı, en büyük savaşın da cehaletle yapılan savaş olduğunu belirterek, Türkiyenin gelişmesi, büyümesi, zenginleşmesi ve muasır medeniyet seviyesine ulaşmasında eğitimin önemli rol üstlendiğini vurguladı.
     Kazanlı İlköğretim Okulunun eğitim-öğretimin başladığı bugünlerde hazır hale getirilmesinin minik öğrencilere hediye olduğunu ifade eden Çağlayan, şöyle devam etti:
     1 hafta gibi kısa bir sürede Kazanlı İlköğretim Okulunun bakım ve onarımının yapılması öğrencilerimizin okula, eğitim ve öğretime olan sevgisini daha da artıracaktır. Gerçekleştirdiğiniz bu proje için teşekkür ediyor, eğitim hayatınızda başarılar diliyorum.
     Mersinde, çeşitli üniversitelerden gelen 53 öğrencinin bakım ve onarımdan geçirdiği okul, 10 Eylülde hizmete açılmıştı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Üniversite öğrencilerinin onardığı ilkokul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER