Ünlü gitarist Feliciano, Bodrumda konser verecek

Ünlü gitarist Feliciano, Bodrumda konser verecek -Jose Feliciano: -Türkiyede olmaktan ve konser vermekten dolayı çok mutluyum


MUĞLA (A.A) - Müzik eleştirmenleri tarafından dünyanın en başarılı gitaristleri arasında gösterilen Jose Feliciano, Bodrumda konser verecek.
     Porto Riko doğumlu Feliciano, konser için geldiği Bodrumda konser öncesi LVZZ otelde basın toplantısı düzenledi.
     4 yıl önce de Bodruma geldiğini hatırlatan Feliciano, Türkiyeyi çok sevdiğini söyledi. Feliciano, Türkiyeden bir Ud aldığını ve çalmak için uğraştığını bildirdi.
     Yeni bir albüm hazırlığı içinde olduğunu dile getiren Feliciano, Ağustos ya da Eylül ayında Elvis Presleye adanmış bir albüm çıkaracağım. Müslüman kardeşler isimli şarkı yazdım ama henüz albümün içerisinde bu çalışma yok diye konuştu.
     Türk sanatçılarını Amerikada çok sık göremediklerini belirten Feliciano, bu nedenle Türk sanatçıları hakkında yeterli bilgisinin olmadığını kaydetti. Feliciano, Türkiyede de çok başarılı sanatçıların olduğuna inandığını söyledi.
     Türkiyede önemli ölçüde sevenlerinin bulunduğunu anlatan Feliciano, hayranlarını sevindirmek için zaman zaman Türkiyeye gelerek, konser verdiğini hatırlattı. Bugün akşam da Bodrum Antik Tiyatroda konser vereceğini belirten Feliciano, Türkiyede olmaktan ve konser vermekten dolayı çok mutluyum dedi.
     Feliciano, toplantı sonrası basın mensupları için kısa bir piyano gösterisi sundu.
    
     Muhabir: Ali Ballı / Hatice Özdemir
     Yayıncı: J.Jale Müminoğlu
<< Önceki Haber Ünlü gitarist Feliciano, Bodrumda konser verecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER