Ünlü kuaförlerden Saç Tasarım Gösterisi

Ünlü kuaförlerden Saç Tasarım Gösterisi -Kütahyadaki organizasyona katılan Türkiyenin tanınmış kuaförleri, ilginç saç tasarımlarını sergiledi


KÜTAHYA (A.A) - Türkiyenin tanınmış kuaförleri, CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonu tarafından Kütahyada düzenlenen Saç Tasarım Gösterisi etkinliğinde, ilginç tasarımlarını sergiledi.
     CMC Dünya Kuaförler Konfederasyonuna bağlı CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonu Başkanı Mustafa Ceylan, Kütahyada bir oteldeki organizasyonun açılışında yaptığı konuşmada, konfederasyonun merkezinin Fransada bulunduğunu bildirdi.
     Federasyon olarak amaçlarının, uluslararası arenada, siyasi ve sanatsal kurumlar arasında sosyal yapı gözetmeksizin mesleki, kültürel, sanatsal ve akademik çalışmalar yapmak olduğunu belirten Ceylan, şöyle konuştu:
     Üyelerimizi geçen nisan ayında Ukraynaya, ağustos ayında Letonyaya, eylül ayında Fransaya götürerek, tasarımlarımızı sunduk. Arkadaşlarımızdan bazıları İtalyanın Napoli-Salerno kentindeki organizasyona gidecek. Ondan sonra da 13 Kasımda Mardinde, 20 Kasımda Mersinde, yine kasım ayında Tekirdağda gösterilerimiz olacak. 13 ilden Kütahyaya gelerek etkinliğimize katılan arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
     CMC-CAT Türkiye Kuaförler Federasyonu Kütahya Temsilcisi Çiğdem Sert de böyle bir organizasyonda yer almaktan mutlu olduklarını ifade etti.
     Daha sonra, organizasyona katılan 13 ilden yaklaşık 100 kuaför, kendilerine özgü saç tasarımlarını yaparak, gösterilerini sundu. Özellikle bir modelde yapılan Türk bayraklı saç tasarımı, katılımcılar tarafından ayakta alkışlandı.
     Kuaför ve modeller, etkinlik sonunda sahneye çıkıp izleyicileri selamladı ve tüm tasarımları toplu olarak gösterdi.
    
     Muhabir: Hadi Şengül / Sedat Gök
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ünlü kuaförlerden Saç Tasarım Gösterisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER