Ünlü makyörden kursiyerlere sertifika

Ünlü makyörden kursiyerlere sertifika -Corci lakabıyla tanınan ünlülerin makyajcısı Birsel: -Bu meslek dünyanın en pahalı işi, sakın ucuza yapmayın


ESKİŞEHİR (A.A) - Corci lakabıyla tanınan ünlülerin makyajcısı Yavuz Birsel, Eskişehirde eğitim verdiği kursiyerlere, Bu meslek dünyanın en pahalı işi, sakın ucuza yapmayın dedi.
     Birsel, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odasında 4 gün süren makyaj eğitimi sonunda düzenlenen sertifika töreninde, kursa katılan 15 kadın kursiyer ile oda yetkililerine teşekkür etti.
     Kursiyerlere, kullandıkları kozmetiklerin yüzde 90ının sahte olması sebebiyle fırça attığını ifade eden Birsel, söz konusu makyaj malzemelerini değiştirme sözü aldığını söyledi.
     Birsel, yaptığı mesleğin dünyanın en pahalı işi olduğunu kaydederek, Bu meslek, ucuz bir iş değil. Sakın ha 3, 5, 10 liraya yapmayın, yapacaksanız gidin evde çocuk bakın ifadelerini kullandı.
     Birsel, kuaförlerden oluşan amatör bir tiyatro topluluğu oluşturmayı planladıklarını sözlerine ekledi.
     Eskişehir Berberler ve Kuaförler Meslek Odası Başkanı Fethi Özkara da, yaptığı katkılardan dolayı Birsele teşekkür etti.
     Birsel, konuşmaların ardından Özkara ile birlikte toplam 24 saat süren eğitim sonunda profesyonel, salon, gece, gelin ve spesifik makyaj tekniklerini öğrenen kursiyerlere birer sertifika ile kitabını verdi.
    
     Muhabir: Oktay Özden
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Ünlü makyörden kursiyerlere sertifika Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER