Ünyede okul geçit görevlilerine eğitim verildi

Ünyede okul geçit görevlilerine eğitim verildi


ORDU (A.A) - Ünye Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Okul Geçidi Görevlileri Eğitim Projesi kapsamında okul geçit görevlisi olacak öğrenci, öğretmen ve velilere eğitim verildi.
     Atatürk Anadolu Lisesi Salonunda gerçekleştirilen eğitime, Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Okul Müdürü Hüsamettin Aydemir, Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğinde görevli polisler ile okul çıkışlarında trafik güvenliğini sağlayacak öğrenci, öğretmen ve veliler katıldı.
     Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, trafik kurallarını uygulayan, kuralları bilen bilinçli bir toplum oluşturmak amacıyla uygulamanın yapıldığını söyledi.
     Erdem, Okul giriş ve çıkışları çok kalabalık oluyor. Bu giriş ve çıkışların daha güvenli olması için Emniyet Müdürlüğümüzün Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğiyle beraber bu çalışmayı düzenledik. 12 toplam katılımcı var, bunların 9u öğrenci. Ünyede ilk defa yapılan bir çalışma. Okul giriş ve çıkışlarında başlayacak proje, bize ve Emniyet birimlerine çok yardımcı olacak. Bu çalışmayı diğer okullarda da yaygınlaştırmayı hedefliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Hacer Öztürk
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Ünyede okul geçit görevlilerine eğitim verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER