KASGİAD Başkanı Ünlü:

KASGİAD Başkanı Ünlü: -Kastamonuya faydalı işler yapmak istiyoruz


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Genç İşadamları Derneği(KASGİAD) Başkanı Nevzat Ünlü, Kastamonuya faydalı işler yapmak istiyoruz dedi.
     Ünlü, dernek binasında yönetim kurulu üyeleri ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, genç işadamlarının meslekleriyle ilgili faaliyetlerinin etkinleştirilmesini ve geliştirilmesini sağlamak istediklerini belirtti.
     Amaçlarının siyaset olmadığının altını çizen Ünlü, derneklerinde siyasetin yerinin olmadığını ifade etti.
     Ünlü, dernek binasını işlevsel hale getirdikten sonra işadamlarına Avrupa Birliği(AB) ve Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) projeleri hazırlamaları için eğitim programları düzenlemeyi düşündüklerini aktararak, Dernek olarak gösteriş peşinde değiliz. Kastamonuya faydalı işler yapmak istiyoruz. Kurulduğumuz ilk yıl öğrencilere burs vermiştik. Bu yıl burs vermeyeceğiz. Ama bu uygulamayı farklı bir şekilde yapmayı düşünüyoruz dedi.
     Kastamonuya yapılacak havaalanı, duble yollar, Organize Sanayi Bölgesi ile Ilgaz Dağı Tünelinin iş dünyası için önemli hizmetler olduğunu ifade eden Ünlü, bu çalışmaların ilin kalkınmasına fayda sağlayacağın ve ilin iyi yerlere geleceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yaşar Kuru
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber KASGİAD Başkanı Ünlü: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER