Uşaktaki trafik kazası

Uşaktaki trafik kazası -Hayatını kaybeden 3 kişi, memleketleri Kahramanmaraşın Afşin ilçesinde toprağa verildi


KAHRAMANMARAŞ (A.A) - Uşakta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 kişi, Afşin ilçesinde toprağa verildi.
     Kahramanmaraştan İzmire giden Mehmet Yılmazın kullandığı 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsünün dün Uşakın Büyükoturak beldesi yakınlarında bariyerlere çarpması sonucu hayatını kaybeden sürücü Mehmet Yılmaz ile Mehmet Karpuz ve Döne Satılmışın cenazesi, kara yoluyla Afşin Devlet Hastanesi morguna getirildi.
     Yılmazın cenazesi Afşine bağlı Erçene köyü mezarlığında, Döne Satılmışın cenazesi Afşin Asri Mezarlığında, Mehmet Karpuzun cenazesi ise Afşine bağlı Çobanbeyli beldesinde toprağa verildi.
     Cenaze namazına, ölenlerin yakınları, Afşin Kaymakam Vekili Ali Hamza Pehlivan, Afşin Garnizon Komutanı Üsteğmen İdris Tom, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akif Can, İlçe Müftüsü Yakup Yıldırım ile daire amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
    
     -Memleket ziyaretinden dönüyormuş-
    
     Bu arada, kazada hayatını kaybeden Döne Satılmışın çocuğunun eğitimi için Aydına taşındığı, memleketi Kahramanmaraşa ziyaret için geldiği öğrenildi. Satılmışın Aydına dönerken, kazada hayatını kaybettiği bildirildi.
     Kahramanmaraştan İzmire giden 46 D 6565 plakalı yolcu otobüsünün, Afyonkarahisar-Uşak karayolu Büyükoturak beldesinde devrilmesi sonucu 7 kişi hayatını kaybetmiş, 10 kişi yaralanmıştı.
    
     Muhabir: İdris Aydın / İsmail Hakkı Demir / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Uşaktaki trafik kazası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER