Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik:

Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik: Üniversitemize bu yıl 3 bin 500 öğrenci kayıt yaptırdı


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, 2012 yılı Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) ve ek yerleştirmeler sonucunda üniversitelere 3 bin 500 öğrencinin kayıt yaptırdığını söyledi.
     Rektör Prof. Dr. Sait Çelik, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uşak Üniversitesinin öğrenci sayısının her geçen yıl arttığını, açılan yeni bölüm ve program ile üniversitenin tercih edilen bir kurum olduğunu belirtti.
     Öğrenci odaklı bir üniversite olma yolunda kararlılıkla ilerlediklerini belirten Prof. Dr. Çelik, Üniversitemize 2012-2013 eğitim öğretim yılında 3 bin 500 öğrenci kayıt yaptırdı. Farklı ülkelerden 56 yabancı uyruklu öğrenci bu yıl üniversitemizde eğitim görecek. Toplam öğrenci sayımız yeni kayıtlarla beraber 12 bin 630a yükseldi dedi.
     Prof. Dr. Çelik, her geçen yıl artan öğrenci sayısıyla bölgenin ve ülkeminin hızla büyüyen üniversitesi olma yolunda ilerlediklerini, artan akademik ve idari kadroyla, gelişen fiziki yapıyla öğrencilerin ihtiyaçlarını gözeterek çalıştıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Gülcan Kaplan
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çelik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER