Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü

Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Yaman: -Vatandaşlarımızın kestikleri kurbanların atıklarını gömmeleri veya poşetlerde muhafaza ederek temizlik ekiplerine vermeleri hususunda özen gösterilmesini rica ediyoruz


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Nagihan Yaman, vatandaşların kestikleri kurbanların atıklarını gömmeleri veya poşetlerde muhafaza ederek temizlik ekiplerine vermeleri hususunda özen gösterilmesini rica ettiklerini bildirdi.
     Yaman, yaptığı yazılı açıklamada, kentin meydan ve ana caddelerinde kesim yapılmaması gerektiğini belirterek, kaymakamlıklarca belirlenen ve ruhsatlandırılan kesim alanlarında kesim yapılması gerektiğini kaydetti.
     Yaman, şunları bildirdi:
     Vatandaşlarımızın kestikleri kurbanların atıklarını gömmeleri veya poşetlerde muhafaza ederek temizlik ekiplerine vermeleri hususunda özen gösterilmesini rica ediyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl da nöbetçi ekiplerimiz görev başında olacak. Vatandaşlarımız kaçan kurbanlıkları için Sakarya Büyükşehir Belediyesi Haber Merkezine 444 40 54 numaralı telefonlardan ulaştığı takdirde Veteriner Hizmetleri Şube Müdürlüğü nöbetçi ekipleri en kısa zamanda vatandaşımıza yakalama konusunda yardımcı olacak. Sakaryamızın huzurlu ve kazasız bir Kurban Bayramı geçirmesini diliyorum.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Şube Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER