Uşak Üniversitesi Seranova firması arasında

Uşak Üniversitesi Seranova firması arasında istihdama yönelik protokol imzaladı


UŞAK (A.A) - Uşak Üniversitesi ile Seranova Seramik Firması arasında Banaz Meslek Yüksekokulu Seramik, Cam ve Çinicilik Programı öğrencilerinin istihdamına yönelik işbirliği protokolü imzalandı.
     Uşak Üniversitesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen protokol töreninde konuşan Uşak Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sait Çelik, Banaz Meslek Yüksekokulu Seramik, Cam ve Çinicilik Bölümü öğrencilerinin Serenova firmasında teorik ve pratik eğitim alacaklarını, başarılı olan öğrencilerin okul bitiminde firmada çalışma imkanı elde edeceğini söyledi.
     Projenin önemine değinen Çelik, Geleceğin seramik sanatı uzmanlarının Seranovada istihdam edilmesine yönelik proje, öğrencilerimizin ufkunu açacak. Karşılıklı işbirliği ile öğrencilerimizin gelecek planlarına katkı sağlamış olacağız. Firma ise nitelikli elaman sorununu öğrencilerimiz ile çözmüş olacak dedi.
     Konuşmanın ardından işbirliği protokolü rektör Çelik, UMPAŞ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hilmi Alper, Seranova Pazarlama Müdürü Nilgün Tugaykan tarafından imzalandı.
    
     Muhabir: Soner Kılınç / Senem Yazıcı
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Uşak Üniversitesi Seranova firması arasında Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER