UÜnün 1. Avrupa Üniversite Spor Oyunlarındaki

UÜnün 1. Avrupa Üniversite Spor Oyunlarındaki başarısı -İspanyada düzenlenen yarışmalarda UÜ, badminton ve hentbolda başarılı sonuçlar aldı


BURSA (A.A) - Uludağ Üniversitesi (UÜ), İspanyanın Cordoba kentinde düzenlenen 1. Avrupa Üniversite Spor Oyunlarında badminton ve hentbolda başarılı sonuçlar aldı.
     Avrupa Üniversite Sporları Birliği (EUSA) kapsamında ilk kez gerçekleştirilen oyunlara badminton ve hentbol takımlarıyla katılan UÜ, badmintonda ikincilik ve üçüncülük elde etti. Hentbol erkek takımı ise grubunda üçüncü oldu.
     Badminton takımından Öznur Çalışkan, bireysel bayanlar kategorisinde tüm eleme turlarını başarıyla geçerek Avrupa ikinciliğini elde etti. Çift bayanlarda ise İrem Nur Al ve Rabia Kurtuluş Avrupa üçüncüsü olma başarısı gösterdi.
     Avrupanın iddialı takımlarıyla karşılaşan hentbol erkek takımı ise Norveçten Norwegian U.ST. ile Portekizden New University of Lisbon Üniversitesi takımlarını yendi. UÜ hentbol takımı, Hırvatistandan J.JStrossmayer Üniversitesine yenilerek grubunda üçüncü oldu.
    
     Muhabir: Ali Kahrıman / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber UÜnün 1. Avrupa Üniversite Spor Oyunlarındaki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER