Uygunsuzluk belirlenen damacana suları

Uygunsuzluk belirlenen damacana suları -Buzdağı Doğal Mineralli Su Genel Müdürü Aydın: Halkımızın teveccühüne layık olacağımızdan asla şüphemiz yoktur


SAKARYA (A.A) - Buzdağı Doğal Mineralli Su Genel Müdürü Yusuf Aydın, Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni analiz sonucunda damacana sularının temiz ve sağlıklı olduğunun anlaşıldığını belirterek, halkın teveccühüne layık olacaklarını bildirdi.
     Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Sağlık Bakanlığının uygunsuzluk belirlenen damacana su listesinde yer almalarının kendilerini şaşırttığını ifade etti.
     Bakanlığın periyodik denetimlerinde daha önce hiçbir olumsuzluğa rastlanılmadığını kaydeden Aydın, şunları vurguladı:
     16 yıllık bir marka olarak suyumuza ve tesisimize olan güvenimiz tam olduğundan hemen tekrar numune alınmasını talep ettik. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yeni analiz sonucunda suyumuzun temiz ve sağlıklı olduğu 9 ağustos 2012 tarihli raporuyla tescillenmiş oldu.
     Yaşanılan bu süreç içerisinde halkımızın büyük bir çoğunluğundan olumlu tepkiler almamız bize ayrı bir heyecan ve enerji katmış oldu. Aynı zamanda sorumluluğumuzu daha da artırmış oldu. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Halkımızın teveccühüne layık olacağımızdan asla şüphemiz yoktur.
    
     Muhabir: Uğur Subaşı
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Uygunsuzluk belirlenen damacana suları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER