Üzümlü ilçesinde fidan dikme şenliği

Üzümlü ilçesinde fidan dikme şenliği


ERZİNCAN (A.A) - Üzümlü Kaymakamlığınca düzenlenen fidan dikme şenliği kapsamında 3 bin fidan toprakla buluşturuldu.
     Kaymakam Davut Sinanoğlu, Atatürk orman sahasında düzenlenen şenlikte yaptığı konuşmada, gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak, kirlenmenin önlenmesi, tabiatın korunarak tahribatının engellenmesi, yeşil alanların korunması ve artırılmasının en temel görevleri olduğunu belirtti.
     Sinanoğlu, Suyumuzu, havamızı, toprağımızı, diğer canlılarla paylaştığımız dünyamızı geleceğe taşımak için hep birlikte çalışmaya ihtiyacımız var. İşte bu amaçla bugün yaklaşık 3 bin fidanı yediden yetmişe tüm vatandaşlarımızla, öğrencilerle beraber toprakla buluşturuyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum dedi.
     Belediye Başkanı Sami Sertadım, Üzümlü ilçesinde ağaçlandırma çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirterek, Üzümlü yeşil alanlar bakımından oldukça zengin bir ilçedir. Biz bu zenginlikle yetinmeyerek çalışmalarımızı sürdürüp yeşil alanları artırmayı hedefliyoruz. Bugün öğrencilerimizle birlikte diktiğimiz fidanlar büyüyüp ormanlara dönüşmesiyle ilçemiz daha güzel bir görünüme kavuşacaktır dedi.
     Konuşmaların ardından protokol üyeleri, öğrenci ve vatandaşlar tarafından 3 bin çam fidanı toprakla buluşturuldu.
     Şenliğe, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Fırat, İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Nuri Çınaklı, Erzincan Orman İşletme Müdürü Halil Yazıcı, kurum müdürleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.
     (YB-EMN)
<< Önceki Haber Üzümlü ilçesinde fidan dikme şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER