Vali Daşöz ve Belediye Başkanı Ergünden

Vali Daşöz ve Belediye Başkanı Ergünden bayram kutlaması


MANİSA (A.A) - Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşların Ramazan bayramını kutladı.
     Vali Daşöz, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, kırgınlık ve kaygıların bir kenara bırakıldığı, sevgi, saygı, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma, birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Ramazan ayının ardından bayrama gününe kavuşulduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:
     Kişisel mutluluğumuz, toplumsal huzurumuz ve ülkemizin geleceği için sorunlarımızın çözümünün bu yüce değerlerde olduğunu unutmamalıyız. Ramazan ayı boyunca, devlet vatandaş işbirliğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sıkıntılarını hafifletmeye çalıştık. Gerek Valiliğimiz gerekse diğer kurumlar ve hayırseverler tarafından düzenlenen iftar yemeklerinde güzel Manisamızın güzel insanlarının sorunlarını, isteklerini yakından dinleme imkanı bulduk. Bu güzel ortamın oluşmasına katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum.
     Bayram vesilesiyle, vatan uğruna can veren, ne yapsak minnet borcumuzu ödeyemeyeceğimiz şehitlerimizin ailelerini, gazilerimizi, yaşlıları, hastaları, yetimleri ve yakınlarımızı ziyaret ederek bayramın sevinç ve mutluluğunu onlarla paylaşmak çok vefalı ve anlamlı bir davranış olacaktır
    
     -Belediye Başkanı Ergünün mesajı-
    
     Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutladığını ifade etti.
     Ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğu günlerden geçildiğini dile getiren Ergün, şunları kaydetti:
     Maneviyatın, duanın, yardımlaşmanın, dayanışmanın, buluşmanın müstesna anlarından birisi olan Ramazan Bayramına ülkemiz terör eylemleri, uzak ülkelerde Müslümanlara yönelik yapılan zulümler, komşularımızda yaşanan iç krizlerle giriyoruz. Genç evlatlarımızı hain terör saldırıları sonucu toprağa verdiğimiz bu zorlu günlerde, ülke olarak birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bayramlar vefanın sırrını, hatırlamanın ve sadakatin zenginliğini, tanışmanın ve kaynaşmanın derin anlamını yaşadığımız ve yaşattığımız eşsiz zamanlardır. Birbirimize daha çok yaklaşmanın, büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır. Sevgi ve şefkatle küçükleri kucaklamak ve onları hediyelerle taltif etmek sevinçlerin ve umutların tekrar canlanmasına da vesile olacaktır
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Vali Daşöz ve Belediye Başkanı Ergünden Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER