Vali Güner, il protokolüyle bayramlaştı

Vali Güner, il protokolüyle bayramlaştı


TUNCELİ (A.A) - Son kararnameyle Tunceli Valiliğine atanan Hakan Yusuf Güner, göreve başladığı kentte kurum müdürleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.
     Polisevi önünde Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Harun Ocaklı, 4. Komando Tugay Komutanı Metin Akkaya, İl Jandarma Alay Komutanı Yarbay Yurdakul Akkuş, Vali Yardımcısı Ali Güldoğan, Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, kurum müdürleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri tarafından karşılanan Vali Güner, bayramlaşmanın ardından buradakilerle sohbet etti.
     Tunceliye önemli hizmetlerin yapıldığını ifade eden Güner, İnsanların gelip burayı görmeleri, daha güzel değerlendirmeler yapılmasına vesile olacaktır. İnşallah birlik, beraberlik içerisinde, halka hizmet anlayışıyla, kucaklaşarak, herkese saygı duyarak, gönül gönüle, el ele burada halkımıza hizmet etmek için çalışacağız. Halkımıza hizmet için var olacağız. Bizler her zaman halkımızın yanında duracağız, bizim genel duruşumuz budur. Çünkü insanları yaşatmak, milleti yaşatmak, toplumu yaşatmak çok önemli. Herkese iyi bayramlar, mutlu yarınlar diliyorum diye konuştu.
     Güner ve beraberindekiler, daha sonra Devlet Hastanesi, Cezaevi, Jandarma Bölge Komutanlığı ve bazı aileleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bayramlaştı.
    
     Muhabir: Haydar Toprakçı / Tuba Karahan
     Yayıncı: Cemal Coşkun
<< Önceki Haber Vali Güner, il protokolüyle bayramlaştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER