Vali Güvenç, okulları ziyaret etti

Vali Güvenç, okulları ziyaret etti


ŞANLIURFA (A.A) - Vali Celalettin Güvenç, Ahmet Hamdi Akseki ve Mimar Sinan ilköğretim okullarında öğrenim gören 250 öğrenciye giyim malzemesi dağıttı.
     Valilik b asın bürosundan yapılar açıklamaya göre, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan malzemeleri Mimar Sinan İlköğretim Okulunda bulunan öğrencilere dağıtan Vali Güvenç, öğrencilerin kendisinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu.
     Öğrencilerin ve ailelerinin herhangi bir sıkıntılarının olması durumunda bunun kendisine iletilmesi halinde yardımcı olabileceğini anlatan Vali Güvenç, devletin bu yardımlarda bulunabilecek güçte olduğunu söyledi.
     Vali Güvenç, öğrencilerden derslerine çok çalışmalarını ve hedeflerini yüksek tutup daha iyi yerlere gelmelerini istedi.
     Vali Güvençe, Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala da eşlik etti.
    
     -Okulların yollarını inceledi
    
     Mimar Sinan İlköğretim Okulunda öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ayrılan Vali Celalettin Güvenç, Süleymaniye ve Devteşti mahallelerinde bulunan okulları ziyaret etti.
     Vali Yardımcısı Erdoğan Kanyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Habib Arslan ve İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Pala ile önce Göbeklitepe İlköğretim Okulunun yolunu inceleyip öğrencilerle sohbet eden Vali Celalettin Güvenç, daha sonra Süleymaniye İmam Hatip Lisesine geçti.
     Süleymaniye Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Süleymaniye Anadolu İmam Hatip liselerinin yollarını da inceleyen Vali Güvenç, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen Vali Güvenç, bölgede çalışma yapan belediye yetkililerinden yolların durumu hakkında bilgi aldı.
     Öte yandan Vali Güvenç. incelemeleri sırasında bir taksi durağını da ziyaret ederek taksi şoförleriyle görüştü, ikram edilen çaydan içti.
    
     Muhabir: Halil Fidan
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Vali Güvenç, okulları ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER