Vali Güzeloğlundan, Muharip Gaziler Derneğine ziyaret

Vali Güzeloğlundan, Muharip Gaziler Derneğine ziyaret


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Muharip Gaziler Derneğini ziyaret etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Güzeloğlu, Mersinin kurtuluşunun 91. yıl dönümü nedeniyle yaptığı ziyarette, gazilerin milletin gönlünde önemli bir yeri olduğunu ifade etti.
     Görev yaptığı her yerde ve her ortamda şehitlerin ve gazilerin önemini vurguladığını belirten Güzeloğlu, şunları kaydetti:
     Nurlanan şehitlerimizin yanında onurlanan gazilerimiz, milleti millet yapan, devleti yaşatan kahramanlarımızdır. Bizler kahraman ecdadın torunlarıyız. Ülkemizi ve Mersini bize yurt yapan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyorum.
     Muharip Gaziler Derneği Mersin Şube Başkanı Kemal Cındız ise, Gaziler olarak çocuklarımıza iş imkanı sağlanmasını, kentimizin yeni mezarlığında gazilere yer ayrılmasını ve dernek binamızın restore edilmesini istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Ziyarete Vali Güzeloğlunun yanı sıra, CHP Mersin Milletvekili İsa Gök, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Sahil Güvenlik Komutanı Deniz Kurmay Kıdemli Albay Rahim Conguroğlu, İl Jandarma Alay komutanı Albay Bedri Dursun, İl Emniyet Müdürü Arif Öksüzde katıldı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Vali Güzeloğlundan, Muharip Gaziler Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER