Vali İpekten başarılı sporculara ödül

Vali İpekten başarılı sporculara ödül


BAYBURT (A.A) - Bayburt Valisi Hasan İpek, Antalyada düzenlenen Türkiye Şampiyonasında takım halinde şampiyon olan Bayburt Bilek Güreş Takımı ile İzmirde düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasında altın madalya kazanan Ahmet Mıcıkı altınla ödüllendirdi.
     Vali İpek, Bayburt Bilek Güreş Takımı Başkanı Ünal Çelik, antrenör Hamit Aktaş, sporcular Tuncay Başaran, Sahip Çağlar, Arif Ertem, Cavit Kahriman, İsmail Türker, Vedat Bozbey, şampiyon Boksör Ahmet Mıcık, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Karakaşoğlu, İl Özel İdare Sekreteri Ziyeddin Babacan ve Bayburt Grup Koordinatörü Hikmet Şentürkü kabul etti.
     Başarılı sporcuları altın ile ödüllendiren Vali İpek, Başarılarla göğsümüzü kabartan bu şampiyonlara teşekkür ediyorum. Bayburtumuzun adını en yükseğe çıkararak hepimizi gururlandıran bu arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Başarılı sporcularımıza destek veren İl Müdürü Cengiz Karakaşoğluna, İl Genel Sekreterimiz Ziyeddin Babacana ve maddi imkânlarını başarılı sporcularımıza aktaran Bayburt Grup ve Koordinatörü Hikmet Şentürke de teşekkür ediyorum dedi.
    
     Muhabir: Fatih Mehmet Özcan / Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Vali İpekten başarılı sporculara ödül Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER