Vali Mevlüt Bilici Kayseriye veda etti

Vali Mevlüt Bilici Kayseriye veda etti


KAYSERİ (A.A) - Merkez valiliğine atanan Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, düzenlenen törenle kentten ayrıldı.
     Valilik önündeki törene, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, vali yardımcıları, kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı.
     Kendisini uğurlamaya gelen protokol üyeleri ve gazetecilerle tek tek vedalaşan Bilici, valilik personelini de el sallayarak selamladı.
     Bilici, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kayseride çok güzel günlerinin geçtiğini belirterek, kendisini artık Kayserili gibi hissettiğini söyledi.
     Cumhurbaşkanı Abdullah Gülün memleketi olan Kayseriye hizmet etmenin gururunu yaşadığını dile getiren Bilici, Gelirken de aynı heyecanla gelmiştim, giderken de aynı heyecanla gidiyorum dedi.
     AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş da Vali Biliciye Kayseriye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
     Bilici ile vali olmadan önce tanıştıklarını ve birlikte çalıştıklarını ifade eden Elitaş, Valilikte 4 yıl normal bir zaman, 6 yıl uzun bir zaman olarak kabul ediliyor. Valimiz de 5 yıla yakın bir zaman görev yaptı. Ankarada kendisiyle daha sık görüşeceğiz. Bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum dedi.
    
     Muhabir: Orhan Canbulatel
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Vali Mevlüt Bilici Kayseriye veda etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER