Velilerden bölünmüş yola kavşak talebi

Velilerden bölünmüş yola kavşak talebi


KAYSERİ (A.A) - Pınarbaşı ilçesinde veliler, servis aracına binen öğrencilerin bölünmüş yolun karşısına geçmek zorunda kaldığını belirterek, can güvenliği için Kayseri-Malatya karayoluna kavşak yapılmasını istedi.
     Kayseri-Malatya karayolunun 5. kilometresine yakın yerde evleri bulunan veliler, okula giden çocuklarının servis aracına binmek için yolun karşına geçmek zorunda kalmaları nedeniyle zaman zaman tehlike atlattıkları kaydetti.
     Üç çocuğu okula giden Yakup Pür, AA muhabirine, evlerinin önünden geçen bölünmüş yolda evin yakınında kavşak bulunmadığını belirterek, şunları söyledi:
     Çocuklarımız servise binmek için yolun karşısına geçmek zorunda kalıyor. Servis aracı evin önüne gelmek için 4 kilometre mesafedeki kavşağı dolaşmak zorunda. Bu da fazladan 8 kilometre yol demek. Kaymakamlık ve Karayolları yetkililerine bu bölümüne kavşak yapılması için başvurduk ancak bunun uygun olmadığı cevabı geldi. Çocuklarımız yolun karşısına geçerken ölümle burun buruna geliyorlar. Mağduriyetimizin giderilmesi için ilgililerden talebimizi bir kez daha değerlendirmelerini rica ediyoruz.
    
     Muhabir: Murat Peker
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Velilerden bölünmüş yola kavşak talebi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER