Voleybol

Voleybol -Kütahya Gümüşsuspor 3. Lige çıkmak için play-off maçları yapacak


KÜTAHYA (A.A) - Türkiye Voleybol Federasyonu Erkekler Bölgesel Ligi G Grubunu lider tamamlayan Kütahya Gümüşsuspor, 3ücü lige çıkmak için play-off maçları yapacak.
     Takımın Kaptanı Özgür Uslu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Eskişehirde 13-16 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan play-off karşılaşmaların hazırlıklarını Simav Akbaldır Spor Salonunda yaptıklarını söyledi.
     Uslu, sezon başında belirledikleri hedefe doğru ilerlediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:
     Play-off maçlarında İstanbul, Konya ve Çankırıdan gelecek takımlarla mücadele edeceğiz. Bu yıl tecrübeli arkadaşlarımız ve takımdaki genç sporcularımız çok iyi uyum sağladı. Bunun sonucunda yüreklerini sahaya yansıtarak bu başarıyı hak ettiler. Play-off maçlarını garantiledikten sonra çalışmalarımıza hız verdik. Haftada 2 gün ağırlık ve 2 gün taktik ve teknik çalışmalarla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bizim bu başarımızın arkasında Gümüşsu Belediye Başkanımız Mehmet Adıgüzel ve kulübün tüm teknik ve idari yönetimi var. Biz inancımızı kaybettiğimiz zamanlarda dahi bize inandılar. Bu nedenle bize destek olan herkese teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki yıl da takımımızla Gümüşsuyu en iyi şekilde temsil edeceğiz.
     Gümüşsu Belediye Başkanı Mehmet Adıgüzel de beldelerinin takımına güvendiklerini, onların başarılı olmaları için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
    
     Muhabir: Zekeriya Türkel / Hadi Şengül
     Yayıncı: Mürsel Çetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER