Yakutiye Belediye Başkanı Korkut:

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Büyükşehirlerde internet kafeler tehlike oluşturuyor. Biz bunların önüne geçmek için çeşitli semtlerde futbol sahaları yaptık


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, büyükşehirlerde internet kafelerin tehlike oluşturduğunu belirterek, Biz bunların önüne geçmek için çeşitli semtlerde futbol sahaları yaptık dedi.
     Yakut, yaptığı yazılı açıklamada, çocuklar için bu yıl 80 park yaptıklarını belirterek, köylerin büyük bir kısmında ise çocuk parkı oluşturmak için gayret gösterdiklerini ifade etti.
     Kentte çocuk oyun parklarına önem verdiklerini belirten Korkut, İnşallah önümüzdeki yıl itibarıyla kentin büyük bir kısmında bu çocuk oyun alanlarını yaygınlaştırmayı düşünüyoruz. Çocuklarımıza oyun alanları oluşturarak onların enerjilerini iyi bir şekilde alınmasını sağlamak lazım. Büyükşehirlerde internet kafeler tehlike oluşturmakta. Biz bunların önüne geçmek için çeşitli semtlerde futbol sahaları yaptık dedi.
     Korkut, 10 semtte futbol sahası inşaatına devam edildiğine dikkati çekerek, Futbol sahası inşaatlarını tahminen 10-15 içinde tamamlayacağız. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesini istiyoruz. Bizim geleceğimiz onlar. Çocuklarımız yetişip Türkiyenin önümüzdeki dönemde şekillenmesinde etkili olacaklar ifadelerini kullandı.
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER