Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Yalovada Saklamıyorum, Paylaşıyorum projesi


YALOVA (A.A) - Yalova Gönüllü Meclisi Eğitim Komisyonu üyeleri, Saklamıyorum, Paylaşıyorum projesi kapsamında kitap, oyuncak ve giysi kumbarasına kitap ve oyuncak attı.
     Komisyon üyeleri, Cumhuriyet Meydanında bulunan kumbaraya projenin desteklenmesi ve insanlara örnek olunması amacıyla, kumbaraya kitap ve oyuncak attıklarını belirtti.
     Yalova halkının kumbaralara ilgi göstereceklerine inandıklarını dile getiren komisyon üyeleri, Bahçelievler ve Gaziosmanpaşa mahalleleri gibi ortak noktadaki işlek yerlere de kumbaraların konulmasının katılımı daha da artıracağını ifade etti.
    
     -Ledos projesi seramik ve takı kursları sertifika töreni-
    
     Yalova Belediyesi Dış İlişkiler Birimi ile Doğu Makedonya ve Trakya Bölgesel Kalkınma Fonu arasında ortaklaşa hazırlanan ve 1 yıldır yürütülen, Becerilerimizi Öğrenme ve Geliştirme (Ledos) adlı Avrupa Birliği projesi sertifika töreni gerçekleştirildi.
     Bir kafede düzenlenen sertifika töreninde, Yalova Belediyesinde görevli seramik öğretmeni Funda İnce Gültekin tarafından verilen kurslara katılan 15-30 yaş arasındaki bayan kursiyerler, sertifikalarını Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçaldan aldı.
     Koçal, proje faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra, kursiyerlere ve proje ekibine teşekkür etti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Burak Akay
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER