Yalovadan kısa kısa

Yalovadan kısa kısa -Çiftlikköy Belediye Başkanı Dağ, çiçek sabunu kursunu ziyaret etti


YALOVA (A.A) - Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağ, Çiftlikköy Belediyesi Kültür Merkezindeki çiçek sabunu kursuna katılan kadınları ziyaret etti.
     Kursiyerlerle sohbet eden Dağ, belediye olarak kadınlara yönelik her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
     "Her zaman söylerim. Kadınlar neyi istiyorlarsa, hedefliyorlarsa biz erkeklerden daha iyi yapar. Sizde de bunu görüyorum. Disiplinli ve güzel bir şekilde çalışmalarınıza devam ediyorsunuz. Biz çiçek sabununu ilçemizde yaygınlaştırmak ve bunu bir marka haline getirmek istiyoruz. Bu teklif bana ilk geldiğinde hemen evet demiştim. Ne kadar doğru bir karar verdiğimi sizlerin ortaya koyduğu eserleri görünce çok daha iyi anlıyorum. Çiçek sabunu projesi sizler olduğu müddetçe var olacak."
     Dağ, kursiyerlere kapalı pazar yerinde ürünlerini satabilecekleri bir sergi salonu tahsis ettiklerini, yaz aylarında da sahil şeridinde açılan stantlarda yer vereceklerini bildirdi.
    
     -CHP Çiftlikköy İlçe Örgütünden Dağa ziyaret-
    
     CHP Çiftlikköy İlçe Örgütü, partilerine katılan Çiftlikköy Belediye Başkanı Metin Dağı makamında ziyaret etti.
     İlçe Başkanı Cüneyt Çalışkan, Dağın CHP rozetini takmasının kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, şunları kaydetti:
     "Bu güç birliği her iki tarafın karşılıklı ve gönüllü isteği ile olmuştur. Bu görüşmeler sürecinde şahsım ve yönetimime vermiş oldukları destekten dolayı Grup Başkanvekilimiz Muharrem İnceye, İl Başkanımız Özcan Özele ve bütün yönetimine, Çiftlikköy ilçe örgütümüze çok teşekkür ediyorum. Meclisteki rozet takma töreninde Ankaraya gelerek bizi destekleyen partimizin bütün Yalova örgütüne, belediye başkanımızın meclis üyeleri ve bütün ekibine de çok teşekkür ediyorum. Artık 9 Nisandan itibaren tek ve bütün bir örgüt olduk. İlk hedefimiz Çiftlikköy ve Taşköprüde 2014 seçimlerini kazanmak olacaktır."
     Dağ ise CHP ile sürecin son derece güzel bir şekilde ilerleyip mutlu sonla noktalandığını ifade etti.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Yalovadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER