Yaralı asker ambulansla evine getirildi

Yaralı asker ambulansla evine getirildi -Vanın Başkale ilçesinde devrilen askeri araçtan yaralı kurtulan er İnegöldeki evine ambulansla getirildi


BURSA (A.A) - Vanın Başkale İlçesinde devrilen askeri araçta yaralanan er Ufuk Dokuşlu, İnegöldeki evine ambulans ile getirildi.
     Alınan bilgiye göre, Vanın Başkale ilçesinde, Ufuk Dokuşlu yönetimindeki askeri zırhlı aracın, devriye görevindeyken şarampole devrilmesi sonucu yaralanan 5 askerden Ufuk Dokuşlu tedavisinin ardından uçakla Ankaraya götürüldü, oradan da İnegöle ambulansla getirildi.
     Dokuşluyu evinin önünde annesi Zeynep Dokuşlu ve yakınları gözyaşları ile karşıladı. Sağlık ekipleri Dokuşluluyu odasına kadar sedyeyle taşıdı.
     Dokuşluyu Vana giderek alan dayısı Yücel Çiçek, sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, Ben Vana kadar gittim. Kendisini Vandan aldım. Bir görev dönüşü arabanın frenleri patlamış, kötü bir kaza geçirmişler. Arabayı gördüm çok kötü bir durumdaydı. Ama kazaya göre Allaha şükür hiçbirinde bir şey yok. Oradaki komutanları olsun, sağlık personeli olsun çok ilgilendiler. Ufukun durumu, geçirdiği kazaya göre gerçekten çok hafif. Hepimize geçmiş olsun dedi.
     Diğer kaza yapan çocukları da gördüğünü dile getiren Çiçek, sözlerine şöyle devam etti:
     Ufak tefek sıyrıkları var. Birkaçının yüzünde çizikler var. Plastik cerrahide tedavi görecekler. Gerçekten o çocuklarla da ilgileniliyor. Ufukun kalça kemiğinde bir kırık var. Alçı yapılamıyor, platinde koyamıyorlar. Yattığı yerde bu kendisi kaynayacak. Sağ ayağının liflerinde bir kopukluk vardı. O ayağına da fazla basamıyor. Ben doktordan uçarak gidebilme raporu aldım. Ankaradan buraya kadar da yatarak, karayolu seyahati verdi. Biz orada Albayla konuştuk. Albay Ankarayı aradı. Büyükşehir Belediyesinden ambulans ayarladılar. Biz uçaktan inmeden sedyeler geldi. Bizi karşıladılar. Ufuku hiç ellemedim desem yeridir. Onlar ilgilendiler. Ambulansa kadar çantalarımızı da aldılar. Allah razı olsun çok ilgilendiler.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Volkan Bayraktar
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Yaralı asker ambulansla evine getirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER