Yaşlılara Saygı Haftası

Yaşlılara Saygı Haftası -Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Vali Balkanlıoğlunu ziyaret etti


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisarda, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri, Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla Vali İrfan Balkanlıoğlunu makamında ziyaret etti.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Balkanlıoğlu, kabulünde yaptığı konuşmada, merkezde kalan vatandaşlara her türlü yardımda bulunmak ve onlarla ilgilenmenin, boyunlarının borcu olduğunu bildirdi.
     Huzurevlerinde yaşlıların yemeklerinin özenle seçildiğini belirten Balkanlıoğlu, şunları kaydetti:
     Yaşlılarımız temiz ortamlarda barındırılıyor, periyodik olarak sağlık taramaları yaptırılıyor, tedavi gören kişiler özellikle izleniyor ve kendilerinin dışarı çıkmasına izin verilmesinin yanı sıra gezilere götürülüyor. Yani huzurevleri artık daha yaşanılabilir ortamlar haline geldi ama onları yine de ziyaret ederek hayır dualarını almamız gerekiyor. Bunun için tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimin merkezdeki yaşlılarımızı ziyaret etmesini istiyorum.
     Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci de merkezde kalan vatandaşların, yaşıtlarıyla bir araya gelme imkanı bulduğunu ve adeta 5 yıldızlı otel gibi hizmet verildiğini ifade ederek, günün 24 saatinde sıcak suyu, temizliği, personelin yakın ilgisi, güzel ve nezih ortamlarıyla en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarına dikkati çekti.
     Balkanlıoğlunun, yaşlılarla bir süre sohbet ettiği ziyarette, Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Muzaffer Erol hazır bulundu.
    
     Muhabir: Canan Tükelay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Yaşlılara Saygı Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER