Yeni İnönü Stadı için yasal onay

Yeni İnönü Stadı için yasal onay bekleniyor -Beşiktaş Kulübü İnşaat Departman Müdürü Demir: -Onayın ardından yapım planlarımıza başlayıp, stadımızı en kısa sürede maç oynanacak hale getireceğiz (Fotoğraflı - Görüntülü)


DÜZCE (A.A) - Beşiktaş Kulübü İnşaat Departman Müdürü Metin Demir, yasal onay sürecinin ardından yeni İnönü Stadını en kısa sürede maç oynanacak hale getireceklerini söyledi.
     Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni İnönü Stadının dünyanın en güzel statlarından biri olacağını anlattı.
     Kulüp Başkanı Fikret Ormanın projeyle ilgili gerekli açıklamaları yaptığını anımsatan Demir, Stat için yasal onay süreci bekleniyor. Onayın ardından yapım planlarımıza başlayıp, stadımızı en kısa sürede maç oynanacak hale getireceğiz şeklinde konuştu.
     Sürecin kazasız belasız atlatılacağını umduğunu kaydeden Demir, çalışmaların onayın ardından netliğe kavuşacağını bildirdi.
    
     -Çarşı Grubu unutulmayacak-
    
     Demir, Çarşı Grubunun takım için önemli olduğunu belirterek, Beşiktaşın stadyum içinde ruhu ve atmosferi var. Bu atmosferin yeni yapılacak stadyumda da devam etmesi için gerekli çalışmalar ve planlamalar yapılıyor dedi.
     BJKnin Düzcedeki Kurugöl ve Yörükler Yaylasında iki farklı projesi olduğunu, tesis çalışmalarıyla ilgili yasal sürecin devam ettiğini bildiren Demir, Yasal sürecin tamamlanmasıyla proje ve tesislerimizin inşaatıyla alakalı çalışmalarımızı göreceğiz ama öncelikle yerlerin BJKye kazandırılması gerekiyor ifadesini kullandı.
     Demir, tesisleşmenin büyük kulüpler için önem taşıdığını, altyapıya yönelik çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Onur Orhan / Şengül Oymak
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Yeni İnönü Stadı için yasal onay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER