Yenigün Gazetesinin 8. kuruluş yıl dönümü

Yenigün Gazetesinin 8. kuruluş yıl dönümü


EDİRNE (A.A) - Yenigün Gazetesi, kuruluşunun 8. yıl dönümünü kutluyor.
     Yenigün Gazetesi imtiyaz sahibi Hasan Tahsin Eryonar, yaptığı açıklamada, zamanın çok çabuk aktığını söyledi.
     Daha güzel ve daha iyi iletişim hizmeti vermek için zaman zaman önlerine çıkan güçlükleri aşmasını bildiklerini ifade eden Eryonar, şunları kaydetti:
     Daha da iyiye ulaşmak hedefimizi hiç söndürmeyeceğiz. Sadece bize burukluk veren, hemen hemen bu basın hayatına başladığımızdan beri Yenigün ailesi içerisinde bambaşka bir yeri olan köşe yazarımız Cumhur Çağlarerin aramızdan ayrılması oldu. Kendisini unutmadık, unutmayacağız. Tekrar nur içinde yatsın diyorum. Aramızdan yaşamını noktalayarak olsun, kendi isteğiyle olsun ayrılanları da hizmetleriyle anacağımızı belirtmeden geçemeyeceğim.
     Gazetenin sorumlu yazı işleri müdürü Tarık Eryonar da kuruluşlarındaki azim ve şevkle yollarına devam edeceklerini ifade ederek, Bir vatandaşın sıkıntısını dile getirmek, bir esnafın derdini duyurmak, bir toplumun mağduriyetini dillendirirken yetkililerle arasında köprü görevi yerine getirmek çok güzel, tarif edilmesi zor bir görev. Yanlışlıkların, yolsuzlukların üzerine gitmek, bunları ortaya çıkarıp yetkili kurumlara teslim edilmesine aracı olmak, görevlerin en keyif vericisi diye konuştu.
     (BAR-NAR)
<< Önceki Haber Yenigün Gazetesinin 8. kuruluş yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER