YGSde dereceye giren öğrencilerden Vali Kolata

YGSde dereceye giren öğrencilerden Vali Kolata ziyaret


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yüksek Öğretime Geçiş Sınavında (YGS) dereceye giren öğrencileri kabul etti.
     Vali Kolat, Özel Kızılırmak Anadolu Lisesinden Kırıkkale birincisi Rabia Akdoğan, ikinci Burak Acar ve üçüncü Eneshan Kavaklıyı başarılarından dolayı ödüllendirdi.
     Kolat, burada yaptığı açıklamada, disiplinli çalışmanın her zaman beraberinde başarıyı da getirdiğini söyledi.
     Eğitim kurumlarının işi daha sıkı tuttuklarını belirten Vali Kolat, şöyle konuştu:
     Eğitim kurumlarımız bir yarış içerisindeler. Tabii biz 25inci olmayı yeterli görmüyoruz. Bir sonraki sınavda da aynı başarıyı gösterebilirsek, bunu istikrarlı bir başarı sayacağız. Yoksa bu yıl 25inci olduk, seneye tekrar 40ıncı sıraya düşersek, bu istikrar olmaz tesadüf olur. Bunu istikrarlı bir başarıya dönüştürmemiz lazım. Bütün eğitim kurumları olarak. Ama şundan eminiz, Kırıkkalemiz de iyi bir eğitim ve huzur ortamı var. Yani öğrencilerimizin çalışabileceği güzel bir ortam var. Başarının olması lazım, hatta 25inci sırada bizim için yeterli değil, en azından Kırıkkalenin ilk 15in içerisinde yer alması gerekir diye düşünüyoruz.
     Dereceye giren öğrenciler ise çok çalışıp böyle bir başarı elde ettiklerini kaydettiler.
     Ziyarete İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Özel Kızılırmak Eğitim Kurumu Genel Müdürü Hayrettin Kaya ile Özel Kızılırmak Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü İ. Sinan Keskinkılıçta katıldı.
    
     Muhabir: Fatih Gökmen
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber YGSde dereceye giren öğrencilerden Vali Kolata Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER