YGSye doğru

YGSye doğru -Çanakkale Belediye Başkanı Gökhan: -Sınav, başarılılar için yeni bir başlangıç olacağı gibi, başarı elde edemeyenler için de kesinlikle her şeyin sonu olmayacaktır


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yükseköğretime Geçiş Sınavına (YGS) ilişkin Sınav, başarılılar için yeni bir başlangıç olacağı gibi, başarı elde edemeyenler için de kesinlikle her şeyin sonu olmayacaktır ifadesini kullandı.
     Gökhan, yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerin, uzun yıllar süren yoğun çalışma temposu ve çabaların ardından 24 Martta yapılacak YGSde geleceklerini şekillendirmek için uğraş vereceğini bildirdi.
     Sınavın, başarılılar için yeni bir başlangıç olacağı gibi, başarı elde edemeyenler için de kesinlikle her şeyin sonu olmayacağına işaret eden Gökhan, şunları kaydetti:
     Sizlerin sınavları sakin ve rahat bir ortamda geçirmeniz için, yerel yönetimce kentimizde gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Geleceğe dair planlarınızı şekillendirecek, yol haritanızı belirleyecek bu sınavlarda sizlere ve bu zorlu süreci sizlerle birlikte paylaşan ailelerinize ve öğretmenlerinize de başarılar diliyorum.
     Öte yandan, sınav için Çanakkale Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı. Sınavlar süresince belediyece yapılan çalışmalar durduruldu. Yapı denetim şirketlerine yapılan tebligatlarla inşaat faaliyetlerine ara vermeleri gerektiği bildirildi. Öğrenciler sınava giriş belgelerini göstererek belediyeye ait resmi plakalı otobüslerden ücretsiz olarak yararlanabilecek.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Harun Kaymaz

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER