Yrd. Doç.Dr. Hasan Yavuzer, Necmettin Nursaçan

Yrd. Doç.Dr. Hasan Yavuzer, Necmettin Nursaçan adlı kitabını tanıttı


KAYSERİ (A.A) - Nevşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan hakkında yazdığı kitabını tanıttı.
     Yavuzer, Kayseri Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, daha önce yazdığı Çağdaş Din Hizmetleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile Kayseride Din Hizmetleri adlı iki kitabı bulunduğunu belirtti.
     Üçüncü kitabında da Kayseri için çok önemli biri olan emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçanı anlattığını ifade eden Yavuzer, şöyle devam etti:
     Nursaçan hoca, Kayseri halkının çok sevdiği bir insandır. O Kayseri halkının cenazelerine katılmış, düğünlerine katılmış, onların bütün acı ve tatlı olaylarında yanında olmaya çalışmış birisidir. Ben onunla 24 yıl birlikte çalıştım. Kitap bu birikimin ürünüdür. Nursaçan hoca vaizlik, Kayseri Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı gibi bir çok görevi üstlenmiştir. Sadece mesai saatleri içinde çalışan biri değil, bütün vaktini din hizmeti için adamış birisidir. Nursaçan hoca, sadece Türkiyede değil, yurt dışında da tanınıyor
     Yavuzer, toplantının ardından kitabını imzaladı.
     Toplantıya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da katıldı.
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Yrd. Doç.Dr. Hasan Yavuzer, Necmettin Nursaçan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER